• Ballagás és tanévzáró

          • TIsztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

            Néhány információ a tanév végéhez.

            Iskolánkon, 2022.június 29-én (szerda) lesz a kilencedikes tanulóink ballagása. A ballagás 9 órakor kezdődik az épületben, majd 10 órától folytatódik az iskolaudvaron. A ballagók 9-re, míg a többi tanuló 8-ra jön iskolába. A rokonokat, ismerősöket, barátokat az iskolaudvarra várjuk szeretettel. A nagy hőség miatt az iskola hátsó bejáratánál lesz az ünnepélyes búcsúztatás. Ebéd és napközi lesz.

            Az ünnepélyes tanévzáróra 2022. június 30-án kerül sor. A tanulók 9 órára érkeznek. A tanév kiértékelése, a bizonyítványok kiadása után lehet hazamenni. Ebéd az utolsó napon van, de napközi már nincs.

            Péntektől pedig kezdődik a VAKÁCIÓ!!!!  A 2022/23-as tanév ünnepélyes megnyitójára várhatóan szeptember 5-én kerül sor.

            Kívánunk mindenkinek balestmentes nyári szünetet, feledhetetlen élményeket, kalandokat, jó pihenést!

            az iskola igazgatósága

             

          • NYÁRI TÁBOR

          • Várunk sok szeretettel mindenkit, befizetési határidő: 2022.június 24. A létszám korlátozott, tehát aki hamarabb fizet, annek a helye biztosított. :-)

            A tábor 4 napos, mivel július 5. államünnep. A pontos programot az utolsó tanítási héten közöljük. Ami biztos, az utolsó napot a megszokott ittalvásos bulival (nem kötelező, de kihagyhatatlan) tábortűzzel, sütögetéssel zárjuk. Táborzárás szombat reggel.

            Mivel az egyik kirándulást Győrbe tervezzük, a gyerekeknek szükségük lesz útlevélre vagy személyazonosságira (fényképpel ellátottra, nem elegendő az egészségügyi biztosító által szétküldött személyi). Gyorsított eljárásban ezt is könnyen be lehet még biztosítani.

            Töltsünk el együtt újra egy felejtehetetlen, élménydús hetet!