• Szülőföldön magyarul - pályázat

          • Kedves Szülők!

            A jövő hét folyamán küldeni fogjuk a tanulóktól a pályázati adatlapokat. A pályázat a múlt tanévre szól, ezért az elsős tanulók az óvodában vehetik át az adatlapjaikat. A tavalyi kilencedikesek pedig nálunk. A változás az előző évekhez képest annyi, hogy maximum 30 igazolatlan órája lehet egy tanulónak. Ha több, a pályázat automatikusan elutasításra kerül.

            Kötelezően csatolandó dokumentumok:

            1. a gyermek anyakönyvi kivonatának másolata (rodný list dieťaťa)

            2. a törvényes képviselő személyi igazolványa ( občiansky preukaz rodiča - annak a szülőnek a személyi igazolványa, aki aláírja a pályázatot, az igazolvány mindkét oldalát kell fénymásolni!)

            3. banki igazolás: IBAN formátum kötelező! Az igazolás lehet bármilyen banki dokumentum (igazolások, szerződések, internet banking dokumentum – vonatkozó fejlécek másolatai), melyen rajta van a számlatulajdonos neve és az IBAN szám. Bármelyik szlovákiai bankról lehet szó, és nem kötelező, hogy a gyermek saját számlája legyen.

            Kérem ne felejtsék el magadni az e-mail címüket és a telefonszámot, mert ha hiánypótlásra lenne szükség, akkor Önöket fogja értesíteni az alapítvány.

            LEADÁSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 20.

            Az iskola október 17-ig gyűjti be a pályázati adatlapokat, hogy tudjuk összesíteni és továbbküldeni. Aki eddig az időpontig nem adja le, maga postázza az alapítványnak október 20-ig.

            Tisztelettel:  az iskola igazgatósága