• ADOMÁNYGYŰJTÉS

          • Kedves Gyerekek, Szülők!

            Iskolánk idén is bekapcsolódik a vakok és gyengénlátók megsegítésére szervezett országos adománygyűjésbe, a "Biela patelka"-ba - Fehér ceruzácska. Lehetőségetek van 1 Euróért fehér színű ceruzát vásárolni, az ebből befolyt összeggel tudjuk támogatni a látássérülteket. A gyűjtés a hét folyamán tart. Legyünk egymás megsegítésére! Köszönjük!

          • Bethlen Gábor támogatás - Információ

          • Tisztelt Szülők!

            Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Magyar Kormány által jóváhagyott 100 ezer forint kifizetése szeptember 4-én elkezdődött. A kifizetések folyósítása folyamatos, ugyanúgy, ahogy a beérkezett pályázatok elbírálása is. Kérem ezért sem az iskolában, sem az osztályfőnöknél ne érdeklődjenek, hogy mikor fut a számlára a pénz, mivel ezt a támogatást mindenki saját maga kérvényezte, az iskola ebben a témában nem érintett.

            Továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy legkésőbb szeptember 25-ig regisztrálniuk kell a www.mipont.hu oldalon, hogy a további kifizetésekkel kapcsolatos ügyintézés gyorsabb, egyszerűbb legyen.

            Ehhez a regisztrációhoz egy rövid tájékoztatást olvashatnak a lenti linken.

            Köszönjük a megértést!

          • ISKOLAI ÉTKEZDE - TÁJÉKOZTATÁS

          • Tisztelt Szülők!

            A konyhafőnöknő tájékoztatja Önöket, hogy a 2023/2024-es tanévre azoknak a szülőknek, akik a községi hivatalban bejelentették (aláírták) igényüket gyermekük számára az ingyenes iskolai ebédre, már nem fog kelleni más bejelenkező lap. Ezek a tanulók már kedden kapják az ingyenes ebédet.

            Akik pedig utólagosan szeretnék kérvényezni az ingyenes ebédet, kedden (szept.5.) a konyhafőnöknőnél jelentkezzenek. Ebben az esetben szeptemberre ki kell majd fizetni a teljes összeget, de októbertől járhat a tanuló ingyen ebédre. 

            Akik nem igénylik az ingyenes ebédet, de szeretnék, ha gyermekük járna ebédre, az iskolakezdés napján, hétfőn, jelezzék igényüket az igazgatóhelyettesnél.